VIZIUM - vieta, kur tehnoloģijas māca, iedvesmo un iepriecina

VIZIUM katru sestdienu notiks Mazo pētnieku darbnīcas

Sākot ar 24. septembri, zinātnes centrs VIZIUM piedāvā ikvienam mazajam ventspilniekam un pilsētas viesim katru sestdienu apmeklēt Mazo pētnieku darbnīcas, kuru ietvaros bērniem būs iespēja rotaļāties zinātnes centra pirmsskolas vecuma galerijā un radoši darboties kopā ar pasniedzējiem.

Lai mazajiem ķipariem padarītu sestdienu rītus jautrākus, kā arī sniegtu atelpas brīdi vecākiem, VIZIUM piedāvā lielisku laika pavadīšanas iespēju pirmsskolas vecuma bērniem. Darbnīcas ir paredzētas bērniem vecumā no 4 līdz 6 gadiem. Nodarbībās tiek piedāvāta iespēja smaidīgo un draudzīgo zinātnes centra pasniedzēju pavadībā caur rotaļām, spēlēm un dažādām jautrām aktivitātēm ne tikai jautri pavadīt laiku, bet arī iemācīties jaunas prasmes. Mazajiem darbnīcu apmeklētājiem būs sarūpētas dažādas interesantas, izklaidējošas un izglītojošas aktivitātes, kā arī iespēja apgūt skaitļus un burtus ar jautro Bee-Bot bitīšu robotiņiem!

Mazo pētnieku nodarbībās notiks katru sestdienu no plkst. 10:00 līdz 12:00 zinātnes centrā VIZIUM, Mazo pētnieku galerijā. Maksa par vienu nodarbību ir 5 EUR. Uz darbnīcām nepieciešama iepriekšēja pieteikšanās: www.adre.se/maziepetnieki