VIZIUM - vieta, kur tehnoloģijas māca, iedvesmo un iepriecina

VIZIUM aicina uz sirsnīgu kopā būšanu Tēva dienas radošajās darbnīcās

Svētdien, 11. septembrī, visā Latvijā tiks atzīmēta Tēva diena. Labākā dāvana ir kopā pavadītais laiks ar ģimeni un mīļu atmiņu radīšana, tāpēc, par godu svētkiem, zinātnes centrs VIZIUM ir sagatavojis radošās darbnīcas un īpašo Tēva dienas svētku fotostūrīti.

Radošajās darbnīcās bērniem būs iespēja uzzīmēt savu tēti un ar dažādu programmu palīdzību no zīmējuma izveidot digitālu personāžu, kā arī interesantu animāciju ar savu tēti galvenajā lomā. Darbnīcu dalībniekiem būs pieejams arī skaists fotostūris, kurā pēc aktīvas darbošanās varēs iemūžināt svinīgo kopā būšanu sirsnīgā ģimenes fotogrāfijā. Darbnīcas noslēgumā dalībnieki iegūs vienu izdrukātu foto, kā arī savu veidoto animācijas filmiņu. Fotostūra izmantošana ir iekļauta radošās darbnīcas biļetes cenā un būs pieejama tikai darbnīcas apmeklētājiem.

Tēva diena Latvijā tiek svinēta septembra otrajā svētdienā. Tā ir ne tikai svētku diena, bet vienlaikus arī lieliska iespēja aktualizēt tēva lomas nozīmīgumu ģimenē un sabiedrībā.

Tēva dienas radošās darbnīcas norisināsies 11. septembrī plkst. 11:00; 13:00; un 15:00.

Maksa par darbnīcu ir pēc ierastā cenrāža, kas apskatāms šeit: https://vizium.lv/tickets. Iegādāties biļetes uz Tēva dienas radošām darbnīcām iespējams arī iepriekš zinātnes centra VIZIUM kasē. Plašāka informācija pieejama pa tālr.: 66776633, rakstot uz e-pastu: info@vizium.lv.